Sommerskole 2020

Sommerskole 2020

Sommerskole 2020

237 237 people viewed this event.

Lær hvordan du kan programmere micro:bit med Horten Folkeverksted sin populære sommerskole! Kurset vil gi innføring i blokkprogrammering og prinsipper som løkker, funksjoner, teste, variabler og brukerinteraksjon. I tillegg vil du lære å lage små spill, bruke ulike sensorer og koble på elektronikk for å få ting til å blinke, pipe og bevege seg. Kanskje det til og med blir mulighet for å lage en liten ubrukelig robot også?

Kurset holdes av Daniel Løvbrøtte Olsen og Eirik Røsland og er for alle mellom 9-13 år (men har åpent for yngre, om det er brennende interesse hos barnet) og holdes i Horten Folkeverksteds freshe lokaler i Forskningsparken på Bakkenteigen fra 3-5. august 2020 fra 09:30 til 14:00. Alt du trenger er å ta med mat, drikke, godt humør og ønske om å lære noe skikkelig kult!

Men vent, det er mer!
I tillegg holder vi i år en workshop med Air:Bit og Hover:Bit som en perfekt forlengelse av sommerskolen! Lær å lag en ekte flyvende drone og luftputebåt med micro:bit! Gutta fra MakeKit kommer og holder kurset. Kuset går fra 5-7.august.

Du kan melde deg på enten Sommerskolen eller MakeKit-workshop alene, eller bli med på begge til en rabattert pris!

Event registration closed.
 

Date And Time

03 aug 2020 to
05 aug 2020
 

Registration End Date

05 aug 2020

Share With Friends