Sommerskole 2020

Lær hvordan du kan programmere micro:bit med Horten Folkeverksted sin populære sommerskole! Kurset vil gi innføring i blokkprogrammering og prinsipper som løkker, funksjoner, teste, variabler og brukerinteraksjon. I tillegg vil du lære å lage små spill, bruke ulike sensorer og koble på elektronikk for å få ting til å blinke, pipe og bevege seg. Kanskje det til og med blir mulighet for å lage en liten ubrukelig robot også?

Kurset holdes av Daniel Løvbrøtte Olsen og Eirik Røsland og er for alle mellom 9-13 år (men har åpent for yngre, om det er brennende interesse hos barnet) og holdes i Horten Folkeverksteds freshe lokaler i Forskningsparken på Bakkenteigen fra 3-5. august 2020 fra 09:30 til 14:00. Alt du trenger er å ta med mat, drikke, godt humør og ønske om å lære noe skikkelig kult!

Men vent, det er mer!

I tillegg holder vi i år en workshop med Air:Bit og Hover:Bit som en perfekt forlengelse av sommerskolen! Lær å lag en ekte flyvende drone og luftputebåt med micro:bit! Gutta fra MakeKit kommer og holder kurset. Kuset går fra 5-7.august.

Du kan melde deg på enten Sommerskolen eller MakeKit-workshop alene, eller bli med på begge til en rabattert pris!