FLYTTES til senere dato! Grunnkurs i tekstil og søm

Vi inviterer til grunnkurs i tekstil og søm i samarbeid med Gjensidigestiftelsen og Horten kommune

Kurset skal vare over 3 kvelder 3., 10. og 19. mai fra 17:30 til 19:30


Her vil du lære grunnleggende teknikker for deg som er nysgjerrig på hvordan du kan sy egne kreasjoner. Både de som er helt ukjent med nål og trå, og de som har prøvd seg litt og gjerne vil ha en oppfriskning er velkomne.
Dag 1: Grunnleggende forståelse for forskjellige søm-typer, hvordan tre symaskin, og hvordan måle opp og klippe mønster
Dag 2: Jobbe videre med å sy! Her er det god takhøyde for å gjøre feil og stille spørsmål. Dette skal være gøy for alle!
Dag 3: Vi syr, syr og syr! Hvis du blir ferdig med prosjektet ditt og ønsker å lage vinyltrykk på kreasjonen din, så hjelper vi deg med dette også.

Hvem: Her står døra åpen for alle, men vi oppfordrer spesielt de unge til å komme, fra 13 år og oppover!

Hvor: Forskningsparken, Bakkenteigen, Universitetet i Sør-Øst Norge, Campus Vestfold

Adresse: Raveien 205, 3184 Borre, Norge

Pris: Gratis for alle under 20 år og medlemmer. Medlemskapspriser: 50 kr for under 26 år og 300 kr for eldre (inkluderer medlemskap for ett år og materialer for kurset).

Praktisk: Ta med eget stoff og mønster hvis du har, men du må ikke. Vi har både bomullsstoff og gamle gardiner som kan brukes. Vi legger til rette for å lage handlenett eller t-skjorter for de som ikke har med egne prosjekter. Dersom du har egen symaskin må du gjerne ha med den, men vi har også 2 til låns hos oss, samt en overlock for de som trenger det. Det er ikke krav lenger for å holde en meter avstand og bruke munnbind, men det er fortsatt viktig med god hånd- og hostehygiene.

Meld dere på og betal her!

Info om medlemskapene finnes her.

NB! Det er 8 plasser så meld dere på så fort som mulig!