FLYTTES til senere dato! Innføring i miniatyrmaling

Innføring i miniatyrmaling i samarbeid med Gjensidigestiftelsen og Horten kommune

Tirsdager: 19. og 26. april fra 17:30 til 19:30 Nytt dato kommer

Miniatyrmaling er en hobby som krever konsentrasjon og fokus på detaljer. Miniatyrene brukes til brettspill og rollespill som Dungeons & Dragons, Warhammer og Frostgrave, eller som pyntegjenstander. Dette er spesielt populært i rollespillmiljøet. Veronika og Ingo vil gå gjennom basisteknikkene som trengs for å starte med miniatyrhobbyen. Det skal tas opp teori i basisfarge, skygger og lys på miniatyrer, samt vises litt forskjellige malingspåføringsteknikker og andre lure ting. Det kreves ingen forkunnskaper for å være med.

Hvem: Barn og ungdom fra 13 til 19 år. Åpnet opp for alle fra 13 år og eldre pga. lav oppslutning.

Hvor: Forskningsparken, Bakkenteigen, Universitetet i Sør-Øst Norge, Campus Vestfold

Adresse: Raveien 205, 3184 Borre, Norge

Pris: Gratis for medlemmer. 50 kr for ikke-medlemer under 26 år og 300 kr 26 år og eldre (inkluderer medlemskap for ett år og 3D-printet modell).

Praktisk: Dere som deltar får også en 3D-printet byste for å prøve seg på alle teknikker. Hvis dere har en miniatyr som dere har lyst til å male, ta den gjerne med dere på kurset. Om dere tar med egen miniatyr, sørg for å ha ett lag med primer på den før kurset. Vi har alt nødvendig utstyr og maling på verksteded, så man trenger ikke å ha med seg noe som helst. Det er ikke krav lenger for å holde en meter avstand og bruke munnbind, men det er fortsatt viktig med god hånd- og hostehygiene.

Meld dere på og betal her!

Info om medlemskapene finnes her.

NB! Det er 11 plasser så meld dere på så fort som mulig!